0

Listed Properties

Tuomas Meriläinen, KiAT

Mobiili: 040 166 2507

Asuntojen välitystyön aloitin vuonna 2001 Hakaniemen postin vieressä sijaitsevassa alan yrityksessä. Olen aikanaan asunut Porthaninkadulla 16 vuotta ja tunnen Kallion kaupunginosan enemmän kuin hyvin. Kallio oli luontainen paikka aloittaa uusi ammatti. Sitä ennen toimin myymäläpäällikkönä huonekalualalla useissa Tauno Korhonen Oy:n toimipisteissä. Olin avaamassa vuonna 1992 uuden Itäkeskuksen myymälän, missä työskentelin 5 vuotta, myös Vepsäläisellä. Eri vaiheiden jälkeen aloitin asuntokauppiaana, mitä kesti Kalliossa samassa toimipisteessä 16 vuotta. Asuntoja tuli myytyä lähes 600. Olen asunut ja myynyt asuntoja alueella yhteensä yli 30 vuotta. Kallio on hanskattu. Tämän jälkeen työskentelin saman ketjun myymälässä Etu-Töölössä 1,5 vuotta. Kauppoja tein sinä aikana 80% Itäisen kantakaupungin alueelta kattavan asiakaskuntani takia. Olen suuren suosion saavuttanut tarjouskaupan pioneeri. Tarjouskauppa on avointa ja läpinäkyvää kauppaa, missä kaikilla on mahdollisuus ostaa ja myyjällä ei ole koskaan myyntipakkoa. Nyt palasin takaisin kotiin Kallioon innovatiiviseen POMELL LKV I Excellence m2 Oy:n palvelukseen uuteen myymälään Helsinginkatu 6. Laatuvälitystyötä Itäisessä kantakaupungissa kelloon katsomatta. Ole yhteydessä!

Asiakkaiden kertomaa:

”Luotettavuus ja asiakkaan huomiointi kaikessa on parasta. Tuomas Meriläisen valitsin aikaisemman kokemuksen mukaan ja olin erittäin tyytyväinen. Hänen toiminnassaan ei tarvitse parannella mitään.”

”Meriläinen on maineensa veroinen välittäjä. Tarjouskauppa oli juuri oikea ratkaisu. Palvelu oli todella ammattitaitoista ja asiakaspalveluhenkistä. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen.”

”Tämä on neljäs kauppa jonka tein nimenomaan Tuomas Meriläisen avustamana ja mukana sekä ostoja että myyntejä. En tekisi Tuomaksen alueella kauppaa muiden kanssa, hän on ehdoton luottovälittäjäni ja ylittää odotukset markkinatilanteesta riippumatta. ”

”Olen erittäin tyytyväinen myynnin hoitamiseen tilanteessa, joka oli poikkeuksellisen vaativa ja monimutkainen, ja lisäksi myyjiä oli useampia. Välittäjän palvelu ja ammattitaito ylitti odotukset, ja hän oli erittäin ammattitaitoinen ja kokenut nimenomaan kyseisellä alueella.”

” Kauppa onnistui nopeasti ajankohdan huomioiden. Välittäjä toimi luotettavasti, tehokkaasti ja piti hyvin ajantasalla. Olen erittäin tyytyväinen kyseiseen kauppaan, hintaan ja välittäjän toimintaan!!!!!!!!!!”

”Tuomas Meriläinen oli ammattitaitoinen ja energinen Asuntoneuvos. T. Sami ja Ilkka Vainio”

”Välittäjä oli ystävällinen, piti hyvin yhteyttä ja tiedotti asioista hyvin. Hänestä huokui rehellisyys ja luotettavuus. Kaupat syntyi nopeasti.”

 

 

My Listings

No Properties Found