välittäjän

PROFIILI

0

kohdetta

Ossian Johansson

Puhelin: 046 8514915

Ossian on myynyt asuntoja Töölössä jo vuodesta 1998. Ossian tuntee ja jopa ennakoi asuntomarkkinat Töölössä. Ossian tietää tarkasti, miten asunnot hinnoitellaan Töölön, Kampin, Meilahden ja Ruskesuon alueella oikein. Satojen asuntokauppojen myötä Ossianilla on taustallaan vahva suosittelijakunta, jotka yhä uudelleen ja uudelleen kääntyvät Ossianin puoleen asuntoasioissa. Tekemällä oppii. Ja kun rakastaa työtään se näkyy tuloksissa. 100% rehellisyys ja pilkettä silmäkulmassa on Ossianin tapa tehdä töitä.

Kodinvaihto kantakaupungissa pitää tehdä oikein. On hyvä tietää milloin kannattaa ostaa ja milloin myydä ja silloin ammattilaisen apua ei voikaan liikaa korostaa.

Ossianin ammattitaito  ja tinkimätön asenne hakea markkinoiden korkein mahdollinen hinta on omaa luokkaansa. Tyytyväinen ja onnellinen asiakas on hänen ehdoton tavoitteensa. Todennäköisesti Ossian on jo tietoinen taloyhtiösi tulevista remonteista ja tutut isännöitsijät hän tenttaa tarkkaan ennen myyntiä, jotta saadaan asunnollesi sopivan haastava hintapyyntö.

Ossianilla on asuntojen markkinoinnissa käytössään huipputiimi, koostuen myyntiasenteista, Suomen ehdotonta huippua olevat ammattikuvaajat ja asuntostailaajat kuvauksia ja näyttöjä varten. Lisäksi Ossianilla on todennäköisesti jo valmiita ostavia asiakkaita omassa laajassa rekisterissään. Kaikki tämä takaa Sinunkin asunnollesi parhaan mahdollisen hinnan.

Kutsu Ossian arvioimaan asuntosi. Asunnon myynti Ossianin avulla on elämäsi parhaita investointeja!

Kohteeni

Ei kohteita tällä hetkellä