0

Listed Properties

Jani Pomell, LKV, LVV

Mobiili: 040 515 1226

Jani on alkuperäinen Helsinkiläinen ja asunut Kampissa, Töölössä, Punavuoressa, Alppilassa, Kruununhaassa, Veräjämäessä, Tapaninvainiossa ja Coloradossa USA:ssa. Tällä hetkellä Jani asuu Töölössä, jota pitää kotikaupunginosanaan. Jani on suorittanut LKV-tutkinnon vuonna 1998 ja on siitä lähtien toiminut kiinteistönvälittäjänä ja alan yrittäjänä pääkaupunkiseudulla. Ennen välitysuraa Jani on toiminut viheralan yrityksen myynnissä ja suunnittelussa.

Nykyisen yrityksen (POMELL LKV I Excellence m2 Oy) Jani on perustanut vuonna 2006. Yritys on toiminut osana valtakunnallista Kiinteistömaailma-ketjua franchising-sopimuksella 10 vuoden ajan ollen yksi ketjun suurimmista asuntomyymälöistä. Vuonna 2016 tehtiin päätös lähteä rakentamaan omaa kiinteistönvälitysbrändiä ja sitä tarinaa rakennetaan nyt.

Jani on hoitanut uransa aikana satoja asuntokauppoja ja tuhansia asuntojen vuokrauksia, sekä kouluttanut uusia välittäjiä alalle. Jani toimii myös Helsingin Kiinteistönvälittäjät ry:n hallituksessa rahastonhoitajana. Janille on erittäin tärkeää, että kiinteistönvälittäjä huolehtii asiakkaansa omaisuudesta kuin omastaan ja pyrkii kaikin tavoin saamaan aina asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuloksen lakia ja säädöksiä noudattaen.

My Listings

No Properties Found