Töihin meille

Maailma muuttuu ja ihmiset haluavat ostaa tuotteita ja palveluita enemmän ja enemmän pieniltä, laadukkailta ja yksilöllisiltä paikallisilta brändeiltä. Isot valtakunnalliset ja maailmanlaajuiset kasvottomat brändit ovat menettämässä markkinaosuuksia paikallisille yrityksille, joiden tarinaan ihmiset voivat samaistua. Tässä on yksi syy, miksi erosimme suuresta valtakunnallisesta välitysketjusta ja perustimme oman brändimme, Pomell LKV:n.

 

Toinen vähintään yhtä painava syy oli se, että suurissa organisaatioissa on lukemattomia sääntöjä ja rajoituksia, joista monet jopa estävät tehokkaan kaupallisen tekemisen ja markkinoinnin. Lisäksi ne syövät aikaa ja energiaa pois niistä tärkeimmistä välittäjän tehtävistä, eli myynnistä ja itsensä markkinoinnista.

 

Yrityksemme on perustettu vuonna 2006 ja oman brändin alla olemme toimineet syyskuun 2016 alusta alkaen. Aloitimme puhtaalta pöydältä kahden ihmisen voimin ja nyt meitä on jo 9. Haemme koko ajan kiinteistönvälitykseen intohimoisesti suhtautuvia ja aktiivisia välittäjiä kasvavaan joukkoomme.

Meillä on hyvä liidien hankkimisjärjestelmä ja toimistomme sijaitsevat paikoilla, joissa on erittäin vilkas jalankulkuliikenne, joka tuo meille päivittäin uusia asiakaskontakteja.

 

Palkkaustasomme on pienemmästä organisaatiosta ja kulurakenteesta johtuen huomattavasti kilpailukykyisempi kuin isoilla ketjuilla. Meillä on käytössä osakkuusjärjeselmä, jossa Sinä itse voit vaikuttaa eniten omaan tulotasoon ja päättää, haluatko nostaa palkkaa, osinkoa ja/tai luontoisetuja.

 

Mikäli Sinä koet, että haluaisit työskennellä yrityksessä, jossa Sinulle annetaan mahdollisuus toteuttaa itseäsi ja ideoitasi ilman turhia sääntöjä ja byrokratiaa, niin ota yhteyttä meihin!

 Jani Pomell

040 515 1226

 jani.pomell@pomell.fi