Uudiskohteiden myynti

Uudiskohteiden myynti

Onko teillä rakentamisvaiheessa olevia tai valmiita uudisasuntoja, joiden kauppaan haluaisitte vauhtia?

Olemme myyneet menestyksekkäästi huomattavan paljon isojen ja pienien rakennusliikkeiden uudistuotantoa vuosien varrella. Asiakkainamme ovat olleet mm. Skanska, YIT, Sato, Lemminkäinen ja VVO. Olemme olleet useassa uudiskohdeprojektissa mukana alusta alkaen konsultoimassa kohteiden hinnoittelua, pohjaratkaisuja jne ja olemme myyneet kohteita ennakkomarkkinoinnista lähtien.

Vahvuuksiimme kuuluu erittäin aktiivinen myyntityö, jossa asuntoja oikeasti tarjotaan myös sellaisille asiakkaille, jotka eivät lähtökohtaisesti ole ajatelleet uuden asunnon ostamista vaihtoehtona. Jo valmiita asuntoja jaksamme näyttää niin paljon ja niin usein kuin vaan on tarvetta niin pitkään, kunnes niistä syntyy kauppa. Käytämme tehokkaaksi todistettua, kohdennettua somemarkkinointia myös hyödyksi uudisasuntojen myynnissä.

Meidän avulla uudiskohteen ostava asiakas saa myös oman nykyisen asuntonsa myytyä nopeasti ja tarvittaessa avustamme yhteistyökumppaneidemme avulla välirahoituksen saamisessa, jolloin saadaan ostopäätöksen esteet poistettua.

Olemme aina valmiita myös työskentelmään muiden välitysliikkeiden kanssa yhdessä ja luonnollisesti rakennusliikkeen oman myynnin kanssa. Tärkeintä meille on, että teidän kohteet myydään nopeasti ja pääsette keskittymään seuraavaan hankkeeseen.

Ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen!

 Jani Pomell

Toimitusjohtaja, LKV
040 515 1226
jani@pomell.fi