Tarinamme

Pomell LKV:n perustaja, Jani Pomell, on toiminut laillistettuna kiinteistönvälittäjänä ja vuokrahuoneiston välittäjänä (LKV ja LVV) ja alan yrittäjänä vuodesta 1998 alkaen. Yrittäminen alkoi puhtaasti itsekkäistä syistä, halusta saada itselle parempi tulotaso ja olla vapaa ns.pakollisista työajoista ja kahdeksasta neljään mentaliteetista. Alan osaamista kerrytettiin opiskelemalla ja ennen kaikkea työntämällä kädet saveen, lukuisista epäonnistumisista ja onnistumisista oppimalla. Pikkuhiljaa yritys alkoi myös työllistämään ja kouluttamaan uusia välittäjiä alalle. Vuonna 2005 tehtiin päätös liittyä valtakunnalliseen franchising-ketjuun yrittäjäksi ja aika nopeasti laajennuttiin niin, että parhaimmillaan työllistettiin n. 30 henkilöä neljässä eri toimipisteessä Helsingissä (Töölössä, Vallilassa, Pasilassa ja Oulunkylässä). Toimeksiantajiamme ovat olleet yksityisten henkilöiden lisäksi valtakunnalliset rakennusliikkeet (Skanska, YIT, NCC, Sato, Lemminkäinen, VVO), joiden uudistuotantoa olemme myyneet menestyksekkäästi.

10 vuoden Franchising-yrittäjyys valtakunnan suurimmassa välitysketjussa antoi paljon lisää oppia ja syntyi myös paljon ajatuksia, miten asiat voitaisiin tehdä vieläkin paremmin. Näiden ajatusten myötä alkoi kypsymään ajatus jälleen omien siipien kokeilemisesta ja oman brändin rakentamisesta. POMELL LKV syntyi vuonna 2016 näiden ajatusten innoittamana.

Vaikka olemme verrattain uusi brändi alalla, on brändin taustalla oleva yritys toiminut jo vuodesta 2006 alkaen ja olemme tehneet tänä aikana yli 3000 asuntokauppaa ja yli 5000 vuokrasopimusta. Olemme myös kouluttaneet alalle kymmeniä uusia välittäjiä, joista iso osa on tänä päivänä alansa huippuja.

Ydinfilosofiamme on rohkeus toimia oikein. Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaista palvelua ja hyötyä, välityspalkkioomme sijoitetulle summalle todellista vastinetta. Haluamme olla enemmän kuin pelkkä kasvoton kiinteistönvälitystoimisto. Haluamme vaikuttaa positiivisesti ympäristöömme ja yhteisöön, jonka kanssa olemme tekemisissä. Olemme sitoutuneet palvelemaan asiakkaitamme kaikissa asumiseen ja asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa tinkimättömällä asenteella ja ammattitaidolla.

Henkilöstöllemme tavoitteenamme on luoda ensiluokkaiset puitteet, innovatiiviset asiakashankintakanavat, nykyaikaiset markkinointikanavat (asumisen verkkopalvelut, Facebook, Instagram, paikallislehdet) ja luonnollisesti erinomaisen, tulokseen perustuvan palkkausmallin. Yrityksemme tärkein voimavara on osaavat ja motivoituneet työntekijämme, joten meillä yrityksen henkilöstö tulee aina ensimmäisenä, jonka kautta varmistamme, että henkilöstöllämme on parhaat edellytykset huolehtia asiakkaistamme ja asiakkaidemme yleensä suurimmasta omaisuudesta, asunnoista.

 

Rakastamme työtämme ja sitä, että saamme palvella teitä, arvoisat asiakkaamme. 

 Jani Pomell

040 515 1226

 jani.pomell@pomell.fi