Tarinamme

Pomell LKV:n perustaja, Jani Pomell, on toiminut laillistettuna kiinteistönvälittäjänä ja vuokrahuoneiston välittäjänä (LKV ja LVV) ja alan yrittäjänä vuodesta 1998 alkaen.

 

Yrittäminen alkoi puhtaasti itsekkäistä syistä, halusta saada itselle parempi tulotaso ja olla vapaa ns.pakollisista työajoista ja turhanpäiväisestä byrokratiasta. Alan osaamista kerrytettiin opiskelemalla ja ennen kaikkea työntämällä kädet saveen, lukuisista epäonnistumisista ja onnistumisista oppimalla. Pikkuhiljaa yritys alkoi myös työllistämään ja kouluttamaan uusia välittäjiä alalle. Vuonna 2005 tehtiin päätös liittyä valtakunnalliseen franchising-ketjuun yrittäjäksi ja varsin nopeasti laajennuttiin niin, että parhaimmillaan työllistettiin 30 henkilöä neljässä eri toimipisteessä Helsingissä (Töölössä, Vallilassa, Pasilassa ja Oulunkylässä). Toimeksiantajiamme ovat olleet yksityisten henkilöiden, yhdistysten ja säätiöiden lisäksi valtakunnalliset rakennusliikkeet (Skanska, YIT, NCC, Sato, Lemminkäinen, VVO), joiden uudistuotantoa olemme myyneet menestyksekkäästi.

 

Franchising-yrittäjyys oli 10 vuoden jälkeen alkanut käymään jo liiankin tasapaksuksi ketjujohdon lisäämien lukuisten sääntöjen, rajoitusten ja turhan byrokratian vuoksi ja ns.yrittämisen ilo ja luovuus oli vähällä kadota. Vuonna 2016 ajatus sitten kypsyi konkretiaksi ja teimme päätöksen olla jatkamatta franchising-sopimusta ja siltä pohjalta syntyi yritys nimeltä Pomell LKV.

Ydinfilosofiamme on rohkeus toimia oikein. Haluamme tarjota asiakkaillemme ylivertaista palvelua ja hyötyä, rahoille vastinetta. Haluamme olla enemmän kuin perus kiinteistönvälitystoimisto. Haluamme vaikuttaa positiivisesti ympäristöömme ja yhteisöön, jonka kanssa olemme tekemisissä. Olemme sitoutuneet palvelemaan asiakkaitamme kaikissa asumiseen ja asuntosijoittamiseen liittyvissä asioissa tinkimättömällä asenteella ja ammattitaidolla.

 

Henkilöstöllemme haluamme luoda ensiluokkaiset puitteet, innovatiiviset asiakashankintakanavat, nykyaikaiset markkinointikanavat (asumisen verkkopalvelut, facebook, Instagram) ja luonnollisesti erinomaisen tulokseen perustuvan palkkausmallin. Yrityksemme tärkein voimavara on osaavat ja motivoituneet työntekijämme, joten meillä yrityksen henkilöstö tulee aina ensimmäisenä ja sitä kautta varmistamme, että henkilöstöllämme on parhaat edellytykset huolehtia asiakkaistamme ja asiakkaidemme tärkeimmästä omaisuudesta, asunnoista.

 

Me rakastamme teitä, toisiamme ja välittämiämme asuntoja. Tutustu toimintaamme ja uskomme, että sinäkin rakastut.

 Jani Pomell

040 515 1226

 jani.pomell@pomell.fi