Asunnon myyntistailaus

Asunnon myyntistailaus

Asunnon kuvat ovat yleensä ensimmäinen asia, jonka asunnon ostaja asunnosta näkee ja ne muodostavat sen kuuluisan ensivaikutelman. Uskomme että sinä olet älykäs ihminen ja haluat, että omasta asunnostasi saadaan mahdollisimman hyvä ensivaikutelma heti kuvista alkaen?

Asunnon myyntistailaus kuvausta varten on erittäin tärkeä osa onnistunutta asunnon myyntiprosessia. Tyhjän asunnon mittasuhteet saadaan näin paremmin esiin ja kuviin saadaan syvyyttä ja tunnelmaa. Kalustetun asunnon osalta taas ammattilaisemme osaa nähdä kannattaako joitakin esineitä ja/tai kalusteita poistaa tai siirtää kuvausta varten ja mahdollisesti tuoda joitakin sisustuselementtejä niiden tilalle.

Palveluumme sisältyy aina kevyt myyntistailaus asunnon kuvausta varten, jotta varmistetaan mahdollisimman hyvät ja sisustuslehtitasoiset valokuvat asunnostasi ja luodaan mahdollisimman hyvä ensivaikutelma kuvista alkaen.

Tämä kaikki tehdään sen takia, että haluamme varmistaa, että saamme sinunkin asuntoon mahdollisimman paljon katsojia ja kysyntää, joka taas mahdollistaa parhaan myyntihinnan saamisen.

Meillä on omassa varastossa valmiina kaikki tarvittava rekvisiitta tyylikästä myyntistailausta varten.

Teemme kaikkemme, että saamme sinun asunnon myynnistä mahdollisimman hyvän lopputuloksen ja tämä on yksi tärkeä osa palveluamme.

Tilaa ilmainen ja sitoumukseton arviokäynti nykyisestä asunnostasi.