Passion Nupuri Materiaalit

KESTÄVYYS, AJATTOMUUS & HELPPOHOITOISUUS

Arkkitehtuurin ja talotekniikan on toimittava saumattomasti yhteen. Nupuriin rakennettavissa luksusluokan paritaloissa ei olla tehty kompromisseja materiaalien suhteen. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu loppuun saakka ja kaikki materiaalit kestävät tarkempaakin vertailua. Etusijalla suunnittelussa ja materiaalien valinnassa on ollut kestävyys ja helppohoitoisuus.

SEINÄMALLINEN LATTIAKAIVO

Leveän seinämallisen lattiakaivon käyttö mahdollistaa trendikkään, suurikokoisen (60 x 60 cm) lattialaatan käytön kylpy- ja saunatiloissa, jolloin kokonaisuudesta tulee moderni ja tyylipuhdas.

LATTIAT JA SEINÄPINNAT MÄRKÄTILOISSA

Jokaisessa sisustustyylissä käytetään 60cm x 60cm -kokoista design-laattaa kylpytilojen lattiassa. Laattoja on kolme eri värisävyä. Lisäksi saatavilla on myös mikrosementtipinnoite usealla eri värisävyllä.

PARKETTI

Lattiamateriaaliksi olemme valinneet arvokkaan yksisäleisen lautaparketin, jota käytetään, kun lattiaan halutaan laatua ja tyyliä. Puumateriaali on kestävää ja ajatonta tammea tai saarnia. Värisävyjä on kolme, yksi kullekin sisustustyylille.

SAUNAN PANEELIT, LAUTEET JA VALAISTUS

Saunan paneelit on valittavissa kolmesta eri värisestä paneelista.
Paneeli jatkuu osin myös kylpyhuoneen puolelle, korostaen tilojen spa-henkisyyttä. Saunan lauteet on integroitu, jolloin kiuas voidaan upottaa lauteen sisään ja lopputuloksesta tulee viimeistelty. Kiukaan ohjauspaneeli on sijoitettu saunan ulkopuolelle, jotta kiukaan käyttö olisi mahdollisimman käyttäjäystävällistä ja helppoa. Saunan led-valaistus on sijoitettu ylälauteen alapintaan ja keskilauteen alapintaan, jolloin yleisvalaistus säilyy tunnelmallisena.

SAUNAN LASISEINÄ

Laadukkaan saunan lasiseinäratkaisu avartaa tilan tuntua saunassa sekä kylpyhuoneessa.

SEINÄ-WC JA SUURET LAATAT


Wc:n laatoitus noudattaa kylpyhuoneen linjaa.Lattiassa on 60cm x 60cm -kokoiset laatat valitun sisustustyylin mukaisesti. Kaikki wc-istuimet ovat seinäasenteisia, mikä tuo linjakkuutta wc-tiloihin. Seinäasenteinen wc-istuin on myös hygieeninen ratkaisu, helpottaen wc-tilan puhtaanapitoa.

INTEGROIDUT KODINKONEET

Keittiö on yhteydessä ruokailutilaan ja olohuoneeseen ja keittiöön on haluttu kiinnittää erityistä huomiota. Integroidut kodinkoneet tulevat osaksi kodin sisustusta ja sulautuvat kokonaisuuteen saumattomasti.

LED-VALAISTUS


Valaistuksella on merkittävä rooli kodin sisustuksessa, viihtyvyydessä ja käytännöllisyydessä. Valopisteiden paikat ja valaistuksen tyyli ja taso on harkittu huolella yhteistyössä valaistussuunnittelijan kanssa. Kaikki kiinteät valaisimet ovat ekologisia ja energiatehokkaita led-valoja.

KOLME TERASSIA, JOISTA YKSI KATOLLA

Ylimmän kerroksen kattoterassi on osittain katettu, lisäten yksityisten tilojen viihtyvyyttä ja käyttömahdollisuuksia. Keskikerroksen terassi taas toimii jatkona avonaiselle oleskelutilalle ja siellä mahtuu viettämään aikaa isommallakin porukalla. Kahden ylimmän kerroksen terasseissa kaiteet on lasia.

LÄMMITYS

Lämmitysmuotona on ekologinen ja energiatehokas poistoilmalämpöpumppu, joka yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen on optimaalinen ja nykyaikainen lämmitysratkaisu.

Olen kiinnostunut kohteesta